loading
Szerviz

Szerviz

Márkaszervizünk biztosítja a gondtalan utazást, az időben és szakszerűen elvégzett szervizmunkák révén. Garanciaidőn túl is gondozzuk, ápoljuk, műszaki vizsgáztatjuk az Ön hűséges társát. Karosszériajavítási technológiánk a gyári előírásoknak megfelel, árképzésünk, a magyarországi biztosítók által elfogadottan mérsékelt. Ha károsodik a gépkocsi, nálunk nem értéktelenedik.

Bizonyos esetekben, ha erre vállalást teszünk, amortizáció nélkül javítjuk minősített anyagokkal. Shopunk a Suzuki alkatrészek széles skáláján kívül más típusokhoz is kínál szűrőket, gömbcsuklókat, féltengelyeket, kipufogó berendezéseket, olajokat.

Igény szerint vállaljuk, hogy elmegyünk autójáért, elvégezzük rajta a szükséges javítást, karbantartást és kifertőtlenitve visszavisszük Önnek. 

Raktárunk megfelelõ támogatást nyújt szervizünk zökkenőmentes működéséhez, valamint ügyfeleink és szerződött partnereink kiszolgálásához. Rövid szállítási határidõvel rendelhet gépkocsijához minőségi, eredeti gyári  alkatrészeket és kiegészítõket.


Kedvezményes alkatrészkínálat
!

Kedvező árú eredeti kiegészítők és szezonális csomagajánlatok várják most a Suzuki Géro  márkakereskedésben.
Szerviz bejelentkezés
Szerviz bejelentkezés