loading

Árlista

A megadott árak ajánlott fogyasztói árak (tartalmazzák az ÁFA-t és a regisztrációs adót) és tájékoztató jellegűek. Az aktuális árakról, metál- gyöngyház, kéttónusú festés felárakról, az elérhető modellekről és felszereltségekről, opcionális kiegészítőkről érdeklődjön márkakereskedésünkben. A képek illusztrációk. A Suzuki Magyarország Zrt. fenntartja a jogot, hogy értesítés nélkül változtasson az árakon, a színválasztékon, az anyagokon, a felszereltségen, a specifikáción és a modelleken, vagy beszüntesse egyes modellek gyártását.

Across

5 ajtós    
       Lista ár          Akciós Géro ár   
Across 2.5 PHEV GLX AWD          19 500 000  18 500 000
Flotta:18 400 000

 AC - légkondicionáló

AAC - automata légkondicionáló

4AT - négyfokozatú automataváltó

6AT - hatfokozatú automataváltó

4WD - összkerék meghajtás

Bt - Bluetooth

CD - CD-s audió rendszer

CVT - fokozatmentes automataváltó

DCT - duplakuplungos automataváltó

EASS - automatikus motor start stop rendszer

TCSS - duplakuplungos automataváltó


A megadott árak ajánlott fogyasztói árak, melyek már tartalmazzák az ÁFA-t és a regisztrációs adót. Az árlista tájékozató jellegű, ajánlatnak nem minősül.

 

A gyártó fenntartja a jogot, hogy értesítés nélkül változtasson a színválasztékon, az anyagokon, a felszereltségen és a specifikáción, ezért pontosabb felvilágosításért érdeklődjön márkakereskedünkben! A nyomdai színek csak megközelítően adják vissza az eredeti színt. A prospektusban szereplő képek illusztrációk.

 

Részletekről érdeklődjön kollégáinknál.